Com fer comanda

COM FER LA COMANDA
Pots fer la teva comanda entre dissabte i dimarts. Fer-la és ben fàcil.
Primer has d'estar donat d'alta al servei, per tant, hauràs anat a sol.licitud d'alta al servei, hauràs omplert el formulari i ens l'hauràs enviat i llavors nosaltres t'haurem respost amb un nom d'usuari i un password (no és instantani, nosaltres ho mirem mínim dos cops al dia).
Un cop allà, trobaràs que has d’entrar dins el teu espai personal entrant el teu nom d’usuari i el teu password, i prems “entrar”.

 

Un cop dins el teu espai personal trobaràs, a la columna dreta, el catàleg amb els diferents productes que t’oferim.

 

Has d’entrar a una de les famílies del catàleg i anar escollint els productes que vulguis. Per exemple, entrant a “Verdures i hortalisses”:

 

Cada producte té una casella on hi pots posar la quantitat que vols. Si prems sobre el producte podràs veure el seu origen. Cada cop que triïs un producte i posis la quantitat que vols, has de prémer “Afegeix a la cistella”.
A mesura que vagis afegint a la cistella els productes, veuràs com la comanda et va quedant registrada a la columna dreta de la pantalla, sota d’on diu “Cistella”, indicant-te el total de productes i el import total de la cistella.

En el cas que vulguis fer alguna modificació del que has afegit, pots corregir-ho prement “Modificar la cistella”.

Aquí pots realitzar les modificacions (eliminar producte o bé canviar la quantitat) i prement “Actualitzar cistella” quedaran els canvis registrats i podràs continuar amb la compra.
Si tot és correcte, i vols finalitzar la compra, prems a “Fer la comanda” i t’apareixerà el contingut final de la cistella. Si ho desitges, a sota tens l’opció de fer algun comentari sobre la comanda. Ens agradaria molt que en aquest apartat ens especifiquéssiu les vostres preferències.
Un cop hagis comprovat que tot és correcte, prems “Finalitzar comanda”.
Un cop hagis enviat la comanda, rebràs tots els detalls a la teva bústia de correu electrònic i podràs consultar-la des de l’enllaç “el meu perfil”. I el dijous següent la rebràs allà on hagueu establert amb el teu pagès/a.
Bon profit i gràcies per confiar en els nostres productes.